Film i TV

ubojita balerina

Aside Banners

Hollywoodska ljepotica u pregovorima za glavnu ulogu u spin-offu Johna Wicka o ubojitoj balerini

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot / Instagram

Ana de Armas nas je osvojila svojom ulogom u hitu Knives Out. Aktualna je u novom Bondu pod naslovom “No Time To Die”, a mogla bi se pojaviti i u akcijskom trileru Ballerina.

Ballerina će biti spin-off megauspješnog serijala John Wick o mladoj ženi koja postaje ubojica kako bi se osvetila ljudima koji su ubili njezinu obitelj. Lik ubojite balerine je već uveden u folklor vezan uz Johna Wicka, pojavila se u filmu John Wick: Chapter 3 – Parabellum, ali ondje nije dobila previše vremena na ekranu (baš kao ni NBA zvijezda Boban Marjanović, ali to je neka druga priča).

Film bi trebao režirati Len Wiseman koji je dosad režirao Underworld, a scenarij bi trebao potpisati Shay Hatten.

Četvrti nastavak Johna Wicka će biti prikazan u kinima u svibnju iduće godine, a Ballerinu ne možemo očekivati toliko brzo – ali nas veseli što svemir vezan uz Johna Wicka raste.

John Wick je pokazatelj da svijetu nedostaje jednostavnih akcijskih pucačina kakvih smo se nagledali u devedesetima. Ana de Armas bi mogla biti vrhunski mamac za publiku, snažna žena koja može sravniti sve pred sobom. Ana de Armas i Keanu Reeves su već glumili zajedno u filmu Knock Knock, pitanje je hoće li se Keanu pojaviti u spin-offu.

Ana de Armas 3
Galerija

Sve fotografije u galeriji su preuzete s Instagrama @anadearmas.

Hollywoodska ljepotica u pregovorima za glavnu ulogu u spin-offu Johna Wicka o ubojitoj balerini