Film i TV

čučuču

Aside Banners

Hotel Artemis bezobrazno pokrao John Wicka – i sviđa nam se!

Piše , Objavljeno

Gledamo sve nove trailere, čim izađu na Internetu, a i u kino dolazimo na vrijeme da ih opet vidimo na velikom ekranu. Rijetko se previše uzbudimo oko ovih internetskih premijera trailera- osim ako su u pitanju superjunaci, ali Hotel Artemis nas je iznenadio iz više razloga.

Očito je da se opako naslanja na premisu John Wicka u kojem postoji Hotel Continental za sve ljude koji operiraju izvan granica zakona – a to znači, ma znaš što to znači, odgledan je bar jedan John Wick bar jednom. Hotel za kriminalce ima i svoju bolnicu, stroga pravila zabranjuju ubojstva i oružja (vjerujemo da konkurenti često završe u ovom hotelu), a nepristojnost prema osoblju se kažnjava. Fino, fino.

Daj pogledaj trailer i pazi glumce:

.

Ono što nas je potreslo u pozitivnom smislu je glumačka postava. Sterling K. Brown je napokon dobio glavnu ulogu u potencijalnom blockbusteru nakon dugog niza godina u serijama i sporednim ulogama filmova. Zadnje smo ga vidjeli u Black Pantheru, ali samo na kratko, a osvaja nagrade za svoju ulogu u hit-seriji This Is Us. Sada ćemo vidjeti može li nositi film na svojim leđima – uz pomoć legendi kao što su Jodie Foster i Jeff Goldblum, ali i nadolazećih Hollywood zvijezda kao što su Brian Tyree Henry i Sofia Boutella. Još ćemo gledati i Zachary Quintoa, Charlie Daya i Dave Bautistu. Oni su nam taman negdje između ove dvije kategorije koje smo naveli, a prelijeni smo da smislimo kako ćemo njih oslovljavati.

Jodie Foster glumi “Sestru”. Klasično, a fantastično.

Redatelj filma je Drew Pearce, jedan od scenarista na Iron Man 3-ici koji je bio pristojan nastavak, a što će napraviti sa svojim redateljskim debijem – eeee to ćemo tek vidjeti.

Premijera je 8. lipnja, ovaj film bi mogao pozitivno iznenaditi. Ako ga ne pokopaju superjunački filmovi ispred i iza premijere.

TAGOVIhotel artemis john wick

Komentiraj