Film i TV

I poster je tu

Aside Banners

Stigao hrvatski plakat novog Star Trek filma

Piše , Objavljeno

Star Trek groznica nas već opako trese, a točno mjesec dana prije premijere filma Zvjezdane staze: U tami, donosimo službeni domaći kino plakat tog nadolazećeg kino hita.

star trek

Fanovi Star Trek serijala (uključujući i one koji hejtaju Abramsov reboot i kunu se u originalni serijal), SF filmova, 3D tehnologije i velikih hollywoodskih blockbustera mogu pasti oči na prizoru zvjezdanog negativca Benedicta Cumberbatcha, koji šeretski kroči spaljenom zemljom, dok u njegovo pozadini gori London budućnosti. Kada ga vidimo takvog poželimo da pobijedi i da ‘Zemlja padne’, ali sumnjamo da će dosadni pozitivci do dopustiti.

Zvjezdane Staze: U tami pričati će priču o nezaustaljivom oružju u obliku Johna Harrisona (Cumberbatch), koji baš želi biti kao svaki drugi ultranegativac i uništiti Zemlju. Naravno, tu je ekipa Enterprisea, na čelu sa mladim kapetanom Kirkom (Chris Pine), koja će učiniti sve kako bi osujetila taj zli masterplan. I sve to uz pregršt nabrijane akcije, specijalnih efekata i nadamo se, minimalno korištenje lens flare efekta. Oni koji žele znati više, mogu baciti oko na ovaj izvrstan i iscrpan pregled svih dostupnih informacija o novom Treku, koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Posljednji trailer:

Odbrojava se još sitno (u regularnoj će distribuciji ovaj film početi igrati 16. svibnja), a redatelj J.J. Abrams radi ono što najbolje zna: hype! O tome koliko ga volimo i mrzimo smo već pisali, ali ono što ne možemo poreći jest da čovjek zna napraviti zabavan proizvod i dobro ga prodati. Jedino što nam preostaje reći jest: živi bili pa vidjeli!

TAGOVIJ. J. Abrams star trek star trek into darkness Zvjezdane staze Zvjezdane staze: u tami

Komentiraj