Film i TV

roids

Aside Banners

“Hulk” verzija Ryana Reynoldsa zbunila Internet, objašnjenje je vrlo jednostavno

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

“Life is about growth… hormones”

Ryan Reynolds će glumiti u novom filmu Free Guy koji posljednjih nekoliko tjedana bombardira internete promo materijalima. U najnovijem video klipu gledamo Reynoldsa kao Dudea, napucanu verziju sebe. Moraš to vidjeti.

Izabrao je najzabranjeniju metodu za napucavanje u filmovima. Ne steroide već CGI!

Dude je frizirana Hulk verzija Reynoldsovog lika u filmu koju glavni negativac Taika Waititi odlučuje baciti na svog neprijatelja dobričinu. Reynolds nas u istovremeno i živcira i zabavlja. Svi likovi su mu odsad kao Deadpool. One trick pony, ali pronalazimo način da živimo s tim.

U Free Guyju, Reynoldsov lik otkriva da je samo lik u videoigri koja podsjeća na GTA serijal. Free Guy je Disneyjev film i zapravo nam je jako čudno da je ovaj film uopće napravljen JER Disney ulaže velik novac samo u već poznate franšize, u njihove nastavke ili remakeove.

Želiš cio trailer?

Free Guy je trebao izaći prije godinu dana, ali to se nije dogodilo zbog… ma već znaš sve. Premijera je ovaj put zakazana za 13. kolovoza, a Disney čupa sva moguća oružja iz svog arsenala kako bi zaintrigirali publiku da odu u kino i iskeširaju novac za ulaznice.

TAGOVIdeadpool disney film free guy ryan reynolds