Film i TV

007 refreshed

Aside Banners

Iako je Daniel Craig još uvijek u filmu, u novom Bondu će žena biti Agent 007

Piše , Objavljeno

Iako će Daniel Craig i dalje glumiti Jamesa Bonda, on ipak neće biti Agent 007. Ta čast je pripala Lashani Lynch.

Lashana Lynch je zvijezda Marvelovog filma Captain Marvel, predodređena je za velike stvari, a jedna od njih je svakako preuzimanje jedne od najslavnijih kombinacija tri broja. Sasvim smo sigurni da će joj broj pratitelja na Instagramu masno skočiti – sad je na svega 58 tisuća. Velike stvari se kuhaju.

View this post on Instagram

? from #Bond25

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on

Film će režirati Cary Fukunaga, njuška iza True Detectivea, a pratit će Bonda koji se vraća iz mirovine. Očito je da je netko drugi morao preuzeti kodno ime u tajnoj službi, a Daily Mail javlja kako je “u filmu jedna ključna scena u kojoj M izgovara “Come in, 007”, a u prostoriju uđe Lashana koja je crna, lijepa i žena.”

Čini se da slavna franšiza pokušava nove stvari, Internet je dočekao ove vijesti s vrećom mixed feelingsa.

Neki su oduševljeni s novim smjerom dok drugi žele vidjeti svog starog i “običnog” Jamesa Bonda. Čekamo premijeru u travnju iduće godine pa ćemo znati što točno mislimo – pogubljeni smo između želje za promjenama i pretjerane političke korektnosti koja bespotrebno mijenja neke nam već znane likove umjesto da izmisli nove. Naravno, pare su u igri, lakše je skočiti na slavni Bond ču-ču vlak nego izmišljati novu franšizu od samih početaka. Ali opet – to je samo kodno ime 007, Bond je i dalje tu. Ista stvar kao s različitim inkarnacijama Spider-Mana, Green Lanterna ili Flasha.

Što vi mislite o novoj agentici 007?

TAGOVI007 bond 25 james bond