Film i TV

Pilot uspješan

Aside Banners

Igra prijestolja dobiva drugu sezonu!

HBO-u bila je dovoljna premijera ove produkcijski prilično zahtjevne serije da se odluči naručiti još jednu sezonu. Hoće li Igra prijestolja opravdati povjerenje?

Piše , Objavljeno

Igra prijestolja

Igra prijestolja


Nema sumnje da je pilot serije Igra prijestolja privukao našu pažnju. Mračna atmosfera, (barem) dvije dekapitacije u prvih desetak minuta, krv, sise i guzice… ubaci koju hladnu pivu i dobiješ sve što čovjek može poželjeti u ponedjeljak navečer. Naravno, isti taj čovjek ne može se oteti dojmu da je pilot napravljen da bi impresionirao, da gotovo puca po šavovima od svega što je u njega natrpano, da dinamikom podsjeća na sapunicu, te da nema šanse da serija nastavi istim intenzitetom… ali efekt je postignut, pažnja publike je privučena, a vrijeme će pokazati hoće li je Igra prijestolja zadržati.

HBO dva dana nakon emitiranja pilota i ne baš spektakularne gledanosti, odlučuje se na (ipak) očekivan potez i seriju potpisuje za još jednu godinu. Još najmanje jednu sezonu u kojoj ćemo pratiti ekranizaciju serije fantastičnih romana ‘ Pjesma leda i vatre‘ Georga R. R. Martina i stanovnika Zapadne zemlje u kojoj ljeta traju desetljećima a zima može trajati vječno.

TAGOVIhbo Igra prijestolja serija serije

Komentiraj