Film i TV

popravi brzo

Aside Banners

Internet poludio na Sonicov dizajn u traileru, redatelj obećao promjene

Piše , Objavljeno

Prvi trailer za live-action uprizorenje Sonica je izašao neki dan, internet rulja bijaše sretna s Jim Carreyevim utjelovljenjem Dr. Robotnika, ali su ostali razočarani izgledom samog Sonica koji je, u najmanju ruku, izgledao čudno.

Redatelj filma Jeff Fowler je dao do znanja kako je čuo kritike te da će se posvetiti pronalasku solucije za Sonicov izgled. Dodao je i hashtag #gottafixfast, što nam je sasvim simpatičan touch.

Ne znamo hoće li ovo utjecati na datum premijere za koji je izabran studeni ove godine. Mi smo također dodali kako nam je djetinjstvo uništeno, ali se iskreno nadamo da će ovi “popravci” učiniti Sonica gledljivom zabavom.

Osim čudnih tjelesnih proporcija, Sonicu su nakeljili i ljudske zube, a javnost se pobunila i protiv općenite CGI kvalitete.

Nismo neki pretjerani teoretičari zavjera, ali i Disneyev live-action Aladdin je imao problem sa CGI-jem duha iz lampe kojeg tumači Will Smith. Izgledalo je katastrofalno, Internet je poludio i onda su ga “popravili” za buduće trailere i za sam film. Nekako se bojimo da bi ovo “prva verzija koja izazove bijes pa ćemo popraviti” mogla postati praksa u izazivanju publiciteta prije releasea filmova. Ovo je već drugi slučaj u par mjeseci, morate nam oprostiti što smo malo skeptični.

Za Aladdina ne znamo što da mislimo, ali što se Sonica tiče – stvarno želimo da bude dobar.

Sonicu glas daje Ben Schwarz kojeg znamo iz Parks and Recreationa, a u filmu ćemo gledati i već spomenutog Carreya te Jamesa Marsdena (X-Men, Westworld).

.

TAGOVICGI film sega sonic

Komentiraj