Film i TV

stvarno nemoguća

Aside Banners

Ipak ćemo još pričekati na Nemoguću misiju 7 i najveću filmsku vratolomiju ikad

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

*Prije svega isprike jer ne postoji bolji prijevod za “stunt” od “vratolomija”. Duša nas boli svaki put kad to napišemo.

Tom Cruise
je poznat po tome što želi sam odraditi većinu kaskaderskih dužnosti. Penjao se na Burj Khalifu, skakao je iz aviona, a za posljednji trik je trenirao više od godine dana.

Scena se već zna, sumnjamo da ćemo vam išta spoilati što se tiče same radnje – Tom Cruise se zalijeće motociklom s litice, skače s motocikla u zraku i nakon toga izbacuje padobran te se spušta na sigurno.

Producenti su rekli da je Cruise odradio preko 500 skokova s padobranom, ponekad čak 30 dnevno, a odradio je i više od 13 tisuća skokova motociklom na posebnoj stazi. Kada hoćeš odraditi sam takav podvig, moraš biti stručan u svemu.

Filmski tim se morao opremiti najnaprednijom tehnologijom kako bi se Cruiseov skok zabilježio kako i priliči.

Cruise je uspio odraditi možda najveći kaskaderski podvig u filmskoj povijesti čak šest puta. Cilj je bio da se što duže zadrži na motociklu te da što kasnije uključi padobran. Jer – drama.

Nemoguća misija 7 je nažalost još jednom odgođena. Trebali smo ovaj film dobiti u kinima krajem godine, ali je film zbog pandemije pomaknut na rujan 2022. godine, a na iduću godinu je prešaltan i Top Gun: Maverick. Paramount nije zadovoljan trenutnom box office zaradom najvećih kino hitova pa žele sačekati jer su ovo ipak veliki hitovi na koje se potrošilo puno novca, a žele idealno okolnosti kako bi zarada bila što veća te opravdala ulaganje.

Morat ćemo sačekati, a dotad će nam neki drugi filmovi skratiti čekanje na nove hitove najpoznatijeg scijentologa.

TAGOVIakcija film nemoguća misija Tom Cruise