Film i TV

šta je je

Aside Banners

Iskreni naslovi filmova nominiranih za Oscar 2013.

Piše , Objavljeno

Ekipa s Collegehumora mrvicu je redizajnirala plakate za devet filmova koji su pokupili nominacije za Oscara 2013. u kategoriji za najbolji film.

Plakati sada sadrže, kako kažu, ponešto iskrenije naslove tih filmova, a uspjeli su nas solidno nasmijati jer doista odgovaraju uobičajenim prvim impresijama za navedene filmove, pogotovo onim predrasudama koje imamo kada ih još nismo pogledali.

Zapravo, ako ćemo biti iskreni, pogledao sam samo Django Unchained i svakako preporučujem da svratite do kina na taj fini miks kvalitetne akcije, specifičnog Tarantinovog humora, impozantne količine nasilja, odličnog soundtracka te Lea DiCapria i Christopha Waltza koji kidaju svemirove.

Što se ostalih nominacija tiče, tu su: francuska drama s nečijom prabakom, emotivno sranje s malom crnkinjom, Žena-mačka i Wolverine u mjuziklu, CGI preseravanje s tigrom , romantična komedija za koju svi znamo da nema nikakve šanse, opaka CIA Ben Affleck igra… I kurčim-se-s-devet-nominacija Lincoln. 24. veljače doznajemo tko od navedenih kupi zlatni kipić i plače lažne suze pred milijunima gledatelja.

TAGOVIdjango unchained life of pi lincoln oscar

Komentiraj