Film i TV

ajajajajaj

Aside Banners

Isplivala istina o prvim Power Rangersima iz devedesetih – sad nam je čitavo djetinjstvo upropašteno

Piše , Objavljeno

Neke stvari trebaju ostati zakopane u prošlosti, a voljeli bismo da je tako bilo i s ovom istinom o Power Rangersima.

Sjećaš se Jasona, Zacka, Kimberly, Billya i Trini? Pa ispalo je da oni uopće nisu bili u tim kostimima. Da stvar bude još gora – žuta Moćna rendžerica Trini je u kostimu zapravo bila muško!!!

Youtube korisnik Hodges Usry nam je sve usrao otvorio oči i saznali smo nešto što dosad ne bismo pomislili ni u najluđim snovima – scene borbe iz američke serije Power Rangers su zapravo video materijali iskorišteni iz japanskog programa koji je emitiran u sedamdesetima.

Nije ni čudo što su čudovišta uvijek izgledala smiješno, ali ovo stvarno nismo očekivali. Možda je to i objašnjenje zašto glumicu koja je glumila Ritu Repulsu više nikad nigdje nismo vidjeli jer ono… u devedesetima je već bila japanska starica. Kad smo bili klinci, toliko smo bili fascinirani ovim tinejdžerima sa stavom da nismo ni primijetili da se usne Rite Repulse ne poklapaju s onim što govori.

Pogledaj video i saznaj još detalja o najvećoj zavjeri devedesetih.

Zahvaljujući kameri i nekolko dobrih trikova, Power Rangersi su za vrlo malo uloženog novca postali planetarni fenomen. A uskoro ćemo u kinima vidjeti i film. Nadamo se da u njemu neće biti scena iz japanskih serija sedamdesetih. To bi nam stvarno slomilo srce.

TAGOVIdevedesete djetinjstvo power rangers retro

Komentiraj