Film i TV

ajme nama

Aside Banners

Izašao nevjerojatan trailer za Justice League: The Snyder Cut, čeka nas 4 sata vizualne gozbe

Piše , Objavljeno

Gle, za vikend je bio DC Fandome, online događaj za sve DC fanove gdje je bilo trailera za filmove, za igre, rasprave o DC svemirima. Mogli smo to pičnut u jedan članak, ali treba i popuniti dnevnu kvotu. Pa počinjemo s najzanimljivijim i najvažnijim. Iako je vani i trailer za Batmana.

DC je svojim filmašima dao nešto slobodnije ruke da pokažu svoju viziju, za razliku od Marvela čiji se filmovi i filmaši moraju uklopiti u servis.

DC-jeva odluka za davanje slobode filmašima se ponekad zna obiti od glavu, ali nekad nevjerojatno uspije – kao što je to bio slučaj s Jokerom Todda Phillipsa.

O Snyder Cutu smo već pisali previše puta, vjerojatno znate cijelu pozadinu priče, ali sada smo na DC Fandomeu dobili nekoliko trailera od kojih je najveću pažnju izazvao svakako ovaj za Justice League: Snyder Cut.

.

Vizualna gozba. Osobno mi ne sjeda ova Hallelujah i dinamika trailera mi upravo zbog pjesme nije najmilija, ali prizori su bomba. Sve ove scene nisu bile uključene u kino-verziju iz 2017. godine.

I dalje mislim da Ezru Millera netko treba naučiti trčati. Možda Tom Cruise, on je jedan od holivudskih likova koji dobro trči, a možda bi s Ezrom mogao poraditi i neki trener trčanja. Lik užasno trči.

Dobili smo i potvrdu da će Snyder Cut biti mini-serija od 4 epizode po sat vremena. A sad – hoće li izlaziti jednom tjedno? Hoće li izaći sve odjednom pa ćemo moći pogledati sve u jednoj večeri?

Na kraju panela na DC Fandomeu, Snyder je rekao kako će gledatelji moći pogledati Snyder Cut besprijekorno glatko iskustvo. Skačemo na zaključke i pretpostavljamo da ćemo gledati i četverosatnu verziju u komadu. Puno je sadržaja i scena, a Snyder je ogroman fan stripova tako da smo zahvalni što ćemo dobiti ovoliko sadržaja, samo smo nestrpljivi i želimo znati što više.

Snyder cut stiže na HBO Max 2021. godine.

TAGOVIDC dc fandome Justice League snyder cut Zack Snyder