Film i TV

wow

Aside Banners

Izašao službeni trailer za Wonder Woman 1984 – uopće ne izgleda kao nastavak

Piše , Objavljeno

Wonder Woman iz 2017. godine je bio hit – ciljana publika je dobila junakinju kakvu zaslužuje, a DC je pokazao da zna napraviti pristojan film.

Nastavak dolazi 5. lipnja, 2020. godine, a trailer je prikazan na CCXP-u u Brazilu – Comic Con Experience eventu za sve povezano sa stripovima, filmovima i “geek kulturom” (koje smo i sami pripadnici, nemojte se odmah vrijeđati, braćo geekovi).

Patty Jenkins je i dalje u redateljskom stolcu, Gal Gadot će utjeloviti Dianu, a jedan od hollywoodskih Chrisova se vraća u dobro poznatoj ulozi romantičnog interesa amazonske princeze.

Ovaj film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno novo utjelovljenje Wonder Woman, smješteno šezdesetak godina nakon originalne Wonder Woman. Prva je bila smještena u vrijeme Prvog svjetskog rata, a ova je u osamdesetima – što se u potpunosti vidi i osjeća. Patty Jenkins je izjavila kako će pokazati najljepše i najgore od čovječanstva, s divnom glazbom i lijepim stvarima, ali je to bilo i desetljeće koje je pokazalo ono najgore u nama.

Mi si ne možemo pomoći da ne primijetimo kako nam se ovo čini kao DC-jeva verzija Thorovog Ragnaroka, ali na Zemlji.

Trailer izgleda ovako.

TAGOVIDC wonder woman