Film i TV

gleda se!

Aside Banners

Izašao trailer serije o skandaloznoj VHS kazeti Tommyja Leeja i Pamele Anderson

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Hulu puca na gledanost, jedino tako mogu postati relevantni u streaming ratovima, a izabrali su zanimljivu rutu.

Serija Pam & Tommy ima osam epizoda, a pratit će burnu vezu Pamele Anderson i Tommyja Leeja 1995. godine. Upoznali su se, četiri dana kasnije su se vjenčali, špica Baywatcha se promijenila pa smo počeli viđati Pamelu Lee umjesto Pamele Anderson. Na medenom mjesecu je par snimio slavni sextape, kazetu čiji je sadržaj prvi internetski viralni video, nema rasprave.

Pamelu Anderson glumi Lily James, Tommyja Leeja glumi nevjerojatno transformirani Sebastian Stan kojeg znamo kao Buckyja/Winter Soldiera, a u seriji glume i legendarni Nick Offerman te gotovo neprepoznatljiv Seth Rogen.

Offerman i Rogen pronađu kazetu, stavljaju ju u videoplayer, a iz Offermanovih usta izlazi rečenica “Ovo je toliko privatno, kao da gledamo nešto što ne bismo smjeli gledati.”

Pam Tommy
Galerija

Fotografije su screenshoti s Youtubea

Serija izgleda obećavajuće, prava Pamela Anderson nema namjeru gledati ovu seriju, ali znamo da će ju ostatak svijeta itekako pogledati. Tko zna, možda napokon svijet shvati slojevitost situacije i teret koji je Andersonova morala nositi sredinom devedesetih.

Serija stiže 2. veljače na Hulu, gledat ćemo.

Izašao trailer serije o skandaloznoj VHS kazeti Tommyja Leeja i Pamele Anderson