Film i TV

napokon

Aside Banners

Izašao trailer za Justice League Zacka Snydera, Joker se vratio, a i vidimo novog negativca!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Vizualno izgleda besprijekorno kao i sve od Justice Leaguea. Nama nedostaje ritma na koji smo navikli u superjunačkim filmovima. Očito je da ovaj film baš jako želi biti drukčiji od verzije iz 2017. godine koju Snyder nije imao priliku završiti. Kako ga napraviti drukčijim? Ubaci Darkseida u radnju, najopakijeg neprijatelja Justice Leaguea.

Pogledaj trailer da ti ne pokvarimo baš sve. Zack Snyder nas je sve pozdravio i dao nam priliku da uživamo u traileru:

Ajde, bar Steppenwolf napokon ne izgleda kao nečija šiljata tetka. I Superman je u crnom, ovo je već ozbiljan kozmetički upgrade koji se igra sa Supermanovom mitologijom, ali što će to sve značiti – saznat ćemo tek 18. ožujka kada film stiže na HBO Max.

Hoće li promjene u filmu biti samo kozmetičke? Hoćemo li gledati još jednu (pre)ozbiljnu verziju DC-jevog svemira iako su Aquaman, Wonder Woman i Shazam pokazali da malo neozbiljnosti s vremena na vrijeme dobro dođe?

Sve završava s Jokerom, ali ako nas pitaš – to nam djeluje kao dio Batmanovog sna kojeg se sjećamo iz izvorne verzije Justice Leaguea koju je Joss Whedon završio. Koliko ćemo vidjeti Jokera u punoj verziji filma, tek ostaje za saznati.

Snyder se zakunio da neće iskoristiti nijedan kadar koji on nije snimio. Dobio je 30 milijuna eura za nove scene, snimanja i efekte. Je li ih mudro potrošio?

Imamo previše pitanja, a odgovor će tek stići kad pogledamo ovu četverosatnu verziju filma. Fantazija o Snyderovom cutu traje već jako dugo. Samo se bojimo da ne požalimo jer je romantizirana fantazija postala stvarnost.

TAGOVIbatman film Justice League superjunaci superman Zack Snyder