Film i TV

Aside Banners

James Cameron čestita Marvelu nakon što je ‘Avengers: Endgame’ postao najveći film svih vremena

Piše , Objavljeno

Stigle su reakcije i samog James Camerona, redatelja filma koji je devet godina držao naslov najvećeg svih vremena- “Avatar”. Na vijest o tome da ga je Marvelov Avengers: End Game pretekao u zaradi na kino blagajnama i time si osigurao prvo mjesto, redatelj James Cameron reagirao je poprilično dostojanstveno, bez obzira na razno razna govorkanja posljednjih dana kako su Disney i Marvel do tog naslova došli ne baš zasluženo.

U poruci objavljenoj preko Avatarovih društvenih medija, napisao je: “Oel Ngati Kamaie [Cameronov izmišljeni Na’vi jezik], vidim te Marvel – Čestitke Avengers: Endgameu na tome što je postao novi kralj kino blagajni. Jim Cameron.”

Poruku je pratila fotografija na kojoj je Tony Starkovo odijelo Iron Mana  okruženo woodspriteom-sjemenom Stabla duša koje živi na Pandori.

Alan Horn, glavni kreativni direktor tvrtke Disney, prethodno je rekao:

“Naravno, čak i nakon desetljeća, utjecaj James Cameronovog Avatar-a ostaje snažan kao i uvijek, a zapanjujuća postignuća oba filma neprestano dokazuju snagu filmova da dotaknu ljude i povežu ih u zajedničkom iskustvu. Talentirani filmaši iza ovih svjetova imaju još mnogo toga za ponuditi, a mi se veselimo budućnosti i Marvel Cinematic Universea i Pandore.”

TAGOVIavatar avengers endgame james cameron marvel Pandora