Film i TV

vratio se

Aside Banners

James Cameron se nada da će idući Terminator biti početak nove trilogije TRAILER

Piše , Objavljeno

“Kad sve ovo završi, ubit ću te.”

Kaže Sarah Connor, bad-ass mama. Kome? A T-800, onom Terminatoru na kojeg i pomisliš kad pomisliš na ovu franšizu. Onom kojeg glumi Arnie. To nas čeka u Dark Fateu, novom nastavku Terminatora.

James Cameron već duže vremena nagovještava kako je ovo tek početak nove trilogije, ali potvrdu još nismo dobili. Baci oko na trailer, navijaj da bude dobro, želimo isprati gorak okus u ustima ostavljen s nekim prošlim nastavcima Terminatora.

.

Cameron je producent ovog dijela, a i redatelj prva dva filma u franšizi tj. jedina dva koja u potpunosti priznamo. Izjavio je za Deadline sljedeće:

“Tu leži veća priča koja čeka da bude ispričana. Ako budemo dovoljno sretni da zaradimo nešto novca s Dark Fateom, znamo točno gdje ćemo ići s pričom u narednim filmovima.”

Dark Fate ignorira apsolutno sve što se dogodilo nakon Cameronovog Terminatora 2: Judgment Day. Mudra odluka koju u potpunosti podržavamo. Redatelj Tim Miller želi da ova franšiza opet ima plemenitu budućnost. Mi se nećemo buniti, dobre akcije nam nikad ne nedostaje, a traileri su nam pomalo i vratili nadu – iako se bojimo da ćemo se opet opeći, kao nekoliko posljednjih puta.

TAGOVIterminator trailer