Film i TV

bojimo se

Aside Banners

Jared Leto će dobiti vlastiti film s Jokerom, samo da ne bude kao Suicide Squad

Piše , Objavljeno

Jared Leto se prvi put pojavio kao Joker u katastrofalnom promašaju Suicide Squad u kojem smo čak na momente i uživali jer ne treba superjunačke (i superantijunačke) filmove shvaćati preozbiljno.

Kada se najavio ovaj casting, bili smo oduševljeni jer su dosad Jokera glumile samo legende – Jack Nicholson i Heath Ledger su demonstrirali vlastita viđenja ovog lika i zanimalo nas je što će Leto napraviti s okrutnim klaunom. I bila je unikatna prezentacija, ali znamo da Leto može bolje, smatramo da nije dobio ni dovoljno vremena na ekranu da pokaže što sve može i hoće.

Warner Bros je zato najavio film s Jokerom kao nastavak Suicide Squad nereda koji su započeli, a rečeno je kako će i Harley Quinn dobiti vlastiti film.

Warner Bros odbija stati s konfuznim produkcijskim izborima pa su tako ranije najavili i film o Jokerovim počecima, potpuno odvojen od Suicide Squad verzije, ali i DC filmskog svemira. Navodno će tog Jokera tumačiti Joaquin Phoenix, još jedna glumčina koja se dokopala jedne od prestižnijih uloga u filmskim ekranizacijama stripova.

Zbunjujuće. Ali sve ćemo gledati. Jer smo ti likovi. I vi ste ti likovi – inače ne biste čitali ovaj članak do kraja.

Studio je još uvijek u potrazi za scenaristom, ne znamo ni što će biti Jokeru na pomračenom umu, ali moglo bi biti bizarno i okrutno. Može.

TAGOVIbatman DC Filmovi joker superjunaci

Komentiraj