Film i TV

Psihotični zlikovac

Aside Banners

Jared Leto glumi Jokera i šalje jezive darove svojim kolegama sa seta

Nema šanse da možeš ostati posve normalan kada te plate da dišeš, glumiš i izgledaš kao Joker, jednog od najpsihotičnijih zlikovaca kojeg su stripovska i filmska umjetnost imali prilike upoznati. Ne uzimajte darove od Jokera.

Piše , Objavljeno

joker 2

Na premijeri Joe Dirta 2: Beautiful Loser, Adam Beach je ispričao čudnu stvar o Jared Letu s kojim zajedno glumi u Suicide Squadu, David Ayerovom filmu o supertimu DC zlikovaca. Naime, Leto se potpuno uživio u ulogu i svojim kolegama je poslao poklone. Will Smith je dobio metke, a Margot Robbie ljubavno pismo u crnoj kutiji u kojoj se također nalazio i živi štakor. Vaša obična ljubav s ružama i bombonjerama je posve beznačajna.

Jack Nicholson je upozorio Heath Ledgera na mračnu stranu glumljenja psihotičnog zlikovca. Iako je Heath Ledger zabavljao sve oko sebe na setu, uloga ga je odvela u ponor depresije, a nagađa se da ga je odvela i u smrt. Rasprava o najboljem Jokeru će biti proširena za jednog kandidata u kolovozu 2016. kada Suicide Squad izlazi u kinima diljem svijeta.

batman 1

U filmu ćemo imati priliku vidjeti Jokera, Harley Quinn, Deadshota, Captain Boomeranga, Killer Croca i Enchantress. Čini se kako će se i Ben Affleckov Batman pojaviti u filmu, sudeći prema ludim snimkama sa seta. Obožavamo Jokerovu ljubičastu pilu. Pretpostavljamo da je njegova.

Što se glumačke postave tiče oduševljeni smo izborom Margot Robbie za ulogu Harley Quinn, najhot negativke u DC svemiru. Sjećate se Margot Robbie iz Vuka s Wall Streeta? Njam. Viola Davis će glumiti glavu čitave operacije. Will Smith će utjeloviti Deadshota – DC-evu verziju Deadpoola. Mora napraviti jako dobar posao ako želi da mu oprostimo za After Earth u kojem je glumio sa svojim prolupalim sinom Jadenom. U svakom slučaju, čekamo taj kolovoz da vidimo kako će ovaj bizaran film ispasti. Hoćemo li dobiti još jednog mračnog predstavnika DC svemira ili “campy” film s pretjeranim Jokerom i ostalim zlikovcima?

TAGOVIbatman dc comics joker marvel superjunaci superman

Komentiraj