Film i TV

Previše informacija...

Aside Banners

Je li Disney+ upravo postao streaming servis s najboljim ekskluzivama zbog Marvela i Star Warsa?

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Marvel Entertainment/Movie Clips/YouTube screenshot/Idesh edit

Među svim mnogobrojnim naslovima, nama je najviše zapelo za oko što će Disney napraviti s Marvel i Star War franšizama.

Kada je Marvel Cinematic Universe (ili bolje rečeno Multiverse) u pitanju, tu su se pojavile mnoge nove informacije.

Disney je predstavio tri nove MCU serije: Secret Invasion sa Samuel L. Jacksonom, Ironheart s Dominique Thorne koja će glumiti genijalnu izumiteljicu te Armor Wars s Don Cheadleom u ulozi Jamesa Rhodesa. To je War Machine za one koji su se pitali tko je Rhodey.

Navedene naslove možemo dodati uz sljedeće naslove koji su dobili nove trailere:

WandaVision serija koju uskoro gledamo

The Falcon and the Winter Soldier

Animirana serija What If?…

Dobili smo i super najavu/predstavljanje Ms. Marvel serije

Tu je još Hawkeye serija u kojoj se Jeremyju Renneru pridružila Hailee Steinfeld u ulozi Kate Bishop te She-Hulk u kojoj će se glavnoj glumici, Tatiani Maslany, pridružiti Mark Ruffalo i Tim Roth.

Možemo očekivati Moon Knighta, Guardians of the Galaxy Holiday Special (samo da ne bude kao Star Warsov Holiday Special nekoć davno) te originalna kratkometražnu seriju I Am Groot (ovome se jako veselimo, volimo to drvo).

Također, otkrili su dva dugometražna filma. Stiže treći dio Ant-Mana koji smo i očekivali. Njegov naslov je Ant-Man and the Wasp: Quantumania . Na opće iznenađenje svih – opet će se upustiti u ekranizaciju Fantastic Foura. Nadamo se da će napokon uspjeti napraviti film dostojan ovih legendarnih junaka.

Tu su još svakako Black Widow, Shang Chi and The Legend of The Ten Rings, Eternals, Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder u kojemu će Christian Bale glumiti glavnog negativca, Black Panther 2, Blade, Captain Marvel 2 i Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Tu ne završava priča jer smo dobili hrpu najava i za Star Wars.

Obi-Wan Kenobi, jedan od omiljenih likova u Star Wars sagi, je dobio svoju seriju u kojoj će Ewan McGregor glumiti uz Hayden Christensena koji će se vratiti kao Darth Vader. Serija se zove…. ***drumroll*** Obi-Wan Kenobi.

Najavljene su i serije Rangers of the New Republic i Ahsoka koje su smještene za vrijeme radnje Mandaloriana.

Novi naslovi koji su nas izuli su Andor (Ewoke ćemo ponovo gledati!), Star Wars: The Bad Batch (pročitaj ponovno), Star Wars: Visions (pojma nemamo što je to), Lando, The Acolyte i A Droid Story.

Pretpostavljamo da su to sve serije jer su kao dugometražni film istaknuli naslov Rogue Squadron. Redateljica tog naslova će biti Patty Jenkins, odgovorna i zaslužna za Wonder Woman hitove.

Dodatan ogroman plus – dobit ćemo i novi film s Indianom Jonesom.

Nama treba malo predaha nakon svih ovih naslova. Osjećamo se kao da smo otišli kod bake u nadi da će nam napraviti svoje najbolje kolače koje na kraju i jesmo dobili, ali nam je pripremila još hrpetinu drugih super finih stvari koje smo morali pojesti jer – kod bake si…

Dobro je, ali treba nam vremena da sve procesiramo.

TAGOVIdisney marvel star wars