Film i TV

prenapredno?

Aside Banners

Je li ovaj narod napredan ili poremećen? Na nacionalnoj televiziji im se vrti crtić o liku s duuugačkim penisom

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: Youtube Screenshot

Ako pomisliš da ti je tu loše, nerijetko završiš u Njemačkoj gdje jedeš kebap i kupuješ BMW star 20 godina i uspio si. Ili u Irskoj, tamo je besplatna voda. Ili možda u Skandinaviji, tamo su jako napredni. Ako nas pitaš… Ponekad i prenapredni.

Što se dogodilo? Čemu ovaj tekst? Zašto se bunimo protiv Danaca (osim što nas tu i tamo išibaju u rukometu i suci nas redovito pokradu)?

Država Danska koja se već dugo ne čini trulom je izbacila crtić za djecu dobne skupine od četiri do osam godina starosti o Johnu Dillermandu, liku koji ima super dugačak penis kojeg u određenim trenucima teže kontrolira, a pak u drugim savršeno dobro.

Kad kažemo super dugačak penis, mislimo na muški spolni organ koji se može povećati do veličine koja je nekoliko puta duža od samog lika.

Gledali smo jednu epizodu bez titlova koje više nema na YouTubeu (čudno…) i ne možemo vjerovati da smo to gledali.

Ime glavnog lika je John Dillermand, a Dillermand u danskom slangu doslovno znači penis-čovjek, što znači da riječ “diller” znači penis, pa znaš kako možeš zvati svog dilera na danskom ako te uskrati za koji gram.

Radi se o animiranoj seriji u kojoj glavni lik, Gospodin J. ima nadljudsku sposobnost kontroliranja svog penisa. S njim može voditi pse koji su svezani za uzicu, ukrotiti lava, koristiti ga kao propeler, paliti roštilj te si zapaliti svoje spolovilo i slično. Jer zašto ne?

Pogledaj intro, bit će ti jasnije.

.

Vrlo često glavni lik donosi jako loše odluke koje mu stvaraju probleme koje opet rješava uporabom penisa. I dalje ne vjerujemo što smo gledali…

Uobičajenu negativnu iznenađenu reakciju koja nam je popraćena s određenom vulgarnom frazom u kojoj spominje dotični spolni organ ćemo sada samo zamijeniti samo s: “Što se ovdje događa!?”

Ovo je istina. Nije trol. Danska televizija u potpunosti stoji iza toga. Njima je najbitnije da se djeci sviđa. Nebitno im je kakvo ponašanje time potiču i koje poruke šalju.

Druga strana medalje bi mogla biti ta da su Danci možda toliko napredni, a da mi to još ne možemo vidjeti. Istomišljenici koji ne smatraju da je išta od ovoga problematično izjavljuju kako odrasli zapravo sve “overthinkaju” te u crtiću nema ničega problematičnog.

“John Dillermand razgovara s djecom, dijeli s njima sličan način razmišljanja, a djeci genitalije jesu smiješne.”

Neki su crtić pohvalili zato što unatoč nespretnosti glavnog lika, on na kraju ipak sve napravi kako treba te “kada mu jedna žena u jednom trenutku kaže da zadrži svoj penis u hlačama, on ju posluša, a to je lijepo.”

Jesu li Danci prenapredni za nas?

Vjerujemo da ćemo odgovor saznati kroz nekih pedesetak godina kada samo dođemo do te razine. A opet – i mi smo imali Nicka Praskatona.

nick praskaton

Izvor fotografije: Youtube Screenshot

Ako niste znali – Nick Praskaton nije baš crtić za djecu. U slučaju da nam ne vjerujete, razložite njegovo prezime na slogove i nemojte se libiti imati seksualnu konotaciju na prvu riječ koju čujete jer to je i bila poanta.

Ako te zanimaju animirane serije za odrasle >>> 5 najboljih animiranih serija za odrasle na Netflixu

TAGOVIanimirane serije