Film i TV

eggsy is backsy

Aside Banners

Jedan od najboljih filmova prema stripu je ‘Kingsman’, a vani je trailer za nastavak!

Piše , Objavljeno

Trailer za nastavak Kingsmana nas je pronašao jučer, a moglo bi se dogoditi da ovaj dio bude znatno bolji od prvog – barem ako je suditi prema traileru.

Prvi dio nas je iznenadio, bio je čudan, nabrijan i smiješan – unatoč suludoj priči o Samuel L. Jacksonovom osvajanju svijeta kroz besplatne SIM kartice. Zaplet novog nastavka ne znamo, ali izgleda dobro.

Trend old school pjesama u trailerima se nastavlja, ovaj put je Sinatra došao na red – i prizorima pristaje dobro. U filmu ćemo vidjeti i nova lica, uz već poznate face Tarona Egertona i Colina Firtha – tu su Jeff Bridges, Halle Berry, Channing Tatum i Julianne Moore. Mooreova je zlikovka, oduvijek smo sanjali nju u ulozi okrutne žene koja želi uništiti/osvojiti svijet.

Redatelj Matthew Vaugn iza sebe ima Stardust (podcijenjen film prema knjizi Neila Gaimana), ekranizaciju Kick-Assa i X-Men: First Class pa bi se moglo reći da mu idu ekranizacije stripova i knjiga. Kick Ass je bio Mark Millarov strip baš kao i The Secret Service prema kojem su nastali Kingsmani. Ako ton bude imalo sličan prvom dijelu, uspjeh je zajamčen.

TAGOVIfilm film po stripu kingsman

Komentiraj