Film i TV

DA!

Aside Banners

Jedna od najslavnijih pop pjevačica u novom Jokeru kao Harley Quinn?

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Joker se vraća. Hvala bogovima i intergalaktičkim bićima, Phoenixov Joker, ne Joker Jareda Leta.

Original je 2019. godine osvojio Oscara, zaradio milijardu dolara diljem svijeta i pokazao da se filmovi sa superjunacima (i zlikovcima) mogu napraviti potpuno drukčije.

Todd Phillips radi na novom scenariju, a otkrio je i naziv filma. Joker: Folie à deux. Naslov se odnosi na medicinski pojam za identične ili slične mentalne poremećaje kod nekoliko pojedinaca, najčešće članova iste obitelji.

Lady Gaga ozbiljno pregovara o ulozi u nastavku Jokera, a logičan slijed događaja je kako će glumiti Harley Quinn, psihijatricu u Arkhamu koja se zaljubljuje u Jokera i postaje njegova sudionica u strašnim zločinima. Ne očekujemo šarenu Harley kao što je to bio slučaj s Margot Robbie, ova Harley bi trebala biti drukčija, vjerojatno i ozbiljnija. A opet – neki izvori tvrde kako će nastavak biti mjuzikl!

Nismo to očekivali. I ne znamo što očekivati. Ali nas itekako zanima.

Lady Gaga je već pokazala kako nije samo pop pjevačica već je dva puta demonstrirala svoje glumačke sposobnosti i oba puta bila nominirana za Oscara, najsvježije u House of Gucci Ridleyja Scotta. Mnogi tvrde kako je zaslužila Oscara za tu ulogu, ali je zlatni kipić ipak otišao u ruke Jessice Chastain za ulogu u filmu The Eyes of Tammy Faye. Hoće li Gaga biti potvrda “treće sreće” s Jokerom?

TAGOVIDC film joaquin phoenix joker lady gaga Mjuzikl