Film i TV

wow

Aside Banners

Jedna prastara Nike tenisica prodana za 570 tisuća kuna – znate ju iz najdražeg nam filma iz djetinjstva

Piše , Objavljeno

Originalna lijeva tenisica Nike Mag je prodana za bijesnih 92 tisuće dolara na eBayu. Tenisica je napravljena za jedan od najvažnijih filmova našeg djetinjstva – Povratak u budućnost 2, a iza dizajna stoji slavni Nike i Air Jordan dizajner Tinker Hatfield.

nike mag back to the future

Ta scena kada Marty McFly ulijeće u prekrasne (realno pomalo ružne, ali nostalgija eej) Nike Mags, a one se vežu same od sebe… Uf. Vjerojatno je i kupac imao ovakvu reakciju, samo što za razliku od nas ima podeblji bankovni račun. I mali penis. Čisto da nama bude lakše.

Jedna jedina tenisica, koja se i raspada od starosti (izrađena 1989. godine), i iskeširanih 90 tisuća dolara – uistinu veličanstven poslovni potez u kojem bismo sudjelovali da smo imali kako. Kada prestanemo biti lijeni, napravit ćemo i analizu najskupljih filmskih rekvizita, ova transakcija vjerojatno nije baš pri vrhu, ali vjerujemo da bi držala respektabilnu poziciju. Ipak je to komad plastike, gume i tekstila bez značajne važnosti u filmskom svijetu, samo nostalgija oprala sve nas i slinimo.

TAGOVIair mag aukcija back to the future film filmski rekviziti Nike povratak u budućnost tenisice

Komentiraj