Film i TV

opet fail

Aside Banners

Jednostavno ne ide. Novi Resident Evil je toliko loš da ga fanovi hoće maknuti sa Netflixa

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Netflix očito nije ništa naučio od prethodnih pokušaja adaptacije popularne video igre Resident Evil i ponovio je sve moguće greške. Tako je nova Netflixova serija postala jedna od najslabije ocjenjenih u povijesti streaming platforme, ali i općenito. Trenutna ocjena na IMDb-u od 3,9 svrstava je uz bok Keeping up with the Kardashians i The Bachelor, a vjerujte nam na riječ kako to nikako nije društvo u kojemu se želite nalaziti kada su ocjene publike u pitanju.

Netflix nikako da uhvati konstantu u stvaranju kvalitetnog sadržaja. Nakon uspješnih serija poput Witchera, Stranger Things i Girl in The Picture došao je ovaj fijasko od Resident Evila. Serija je toliko loša da nema niti trash elementa pa da ju barem možemo pogledati iz te perspektive.Ova adaptacija popularne igre je ispod svake razine što se tiče režije, scenarija koji uopće ne prati igru, glume i teksta, stoga ne čudi što je gomila fanova odlučila svoj bijes iskaliti objavama na Twitteru.

Svih osam epizoda Resident Evila stiglo je na Netflix 14. srpnja, dajući gledateljima priliku da barem pogledaju nekoliko epizoda ili cijelu seriju, ako su mazohisti, prije donošenja konačnog suda. Nešto ranije ove godine, poznata stranica koja se bavi filmovima i serijama, ScreenRant, navela je 15 najgorih serija na Netflixu prema IMDb-u. Tada se na prvom i najgorem mjestu našla serija Racket Boys s ocjenom od samo 1,9. Sada su, međutim, Racket Boysi uspjeli prestići Resident Evil, s trenutnom ocjenom 4.0.

Neki fanovi su čak istaknuli kako je naspram ove adaptacije, Resident Evil iz 2002. godine u kojem glavnu ulogu igra Milla Jovovich, remek djelo. Udarac ispod pojasa, boli, ali ima smisla Ukoliko imate živaca i volje pogledati nešto nekvalitetno, Netflix vam je prijatelj. Seriju sumnjamo da će ikada maknuti, ostavit će ju da neka naivčina zaljubljena u igre klikne “play”.

TAGOVIIMDb najgore serije Netflix resident evil