Film i TV

gleda se

Aside Banners

Spremni za premijeru? Netflixov zicer hit s The Rockom, Ryanom Reynoldsom i Gal Gadot

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Sutra, 12. studenog stiže Red Notice, netflixov blockbuster zbog kojeg nećeš uopće morati izaći iz kuće. Netflix je ove godine odlučio uložiti puno kako bi ljude zadržao ispred njihovih TV ekrana, a to će im uspjeti ovoga petka.

Ovo je najskuplji Netflixov film dosad – vjerojatno je u pitanju ogromna akcijska glupost, ali ćemo ga svejedno gledati. Priča se da je Netflix istresao 200 milijuna dolara kako bi financirao i otkupio prava na ovaj film.

Film prati agenta FBI-ja (D. Johnson) koji pokušava ući u trag kradljivcima umjetnina (R. Reynolds i G. Gadot). Naravno da se stvari kompliciraju te se Reynolds lopov i The Rock agent udružuju kako bi ulovili Gadotovu. Ako te zaobišao trailer, pogledaj ga.

Kritičari su podijeljeni – jedni kažu da je ovo generički akcijski film, drugi pak govore kako bi ovako trebala izgledati svaka akcijska komedija (što bi onda značilo da bi ovo bila generička akcijska komedija). Svakako ćemo gledati, ništa nas ne košta, ionako iskorištavamo tuđu Netflix pretplatu.

TAGOVIakcijski film Filmovi gal gadot komedija Netflix red notice ryan reynolds streaming ratovi the rock