Film i TV

Aside Banners

Pet razloga zašto Jimmy Fallon ima najbolji late night talk show

Piše , Objavljeno

Prema jednom istraživanju, navučenost na late-night talk showove jedan je od razloga zašto građani Sjedinjenih Američkih Država ne uspijevaju uhvatiti ljudskom organizmu prijeko potrebnih sedam do osam sati sna dnevno.

Jimmy FallonJimmy Fallon voditelj je jedne od najpopularnijih emisija tog formata , kreativnog imena “Late Night with Jimmy Fallon“, a možda najvažniji element njegove popularnosti upravo su prilično kreativni te zabavni skečevi koje Jimmy izvodi sa svojim prilično poznatim gostima. Pogledajte naših pet favorita.

Jimmy Fallon, Carly Rae Jepsen & The Roots – Call me Maybe

Skoro sam zaboravio spomenuti: još jedan bitan razlog Jimmyeve popularnosti vrlo vjerojatno je i bend koji svira u svakoj emisiji – The Rootsi. Da momci kidaju svemir, imali smo se prilike i sami uvjeriti na ovogodišnjem Terraneo festivalu, a u ovom veselom videu možete pogledati slatku Carly Rae Jepsen, našeg Jimmya te Rootse kako izvode ultimativni hit godine “Call me Maybe” – sa školskim instrumentima.

Neil Young & Bruce Springsteen – Sexy And I Know It

Neila ipak nije uspio dovući pa je sam navukao periku, uzeo gitaru u ruke i otpjevao obradu onog pomalo retardiranog hita od LMFAO-a. Unatoč genijalnom “skidanju” šjor Younga, najzabavnije je, bez pretjerane dvojbe, kad mu se na pozornici pridruži sam Springsteen i hrapavim glasom pomogne u izvedbi stvari, s posebnim fokusom na WIGGLE WIGGLE dio. Svaka čast Bruceu što je pokazao da se zna dobro zajebavati.

Video pogledajte na YouTubeu, jerbo nam ne daju embedati u članak.

Born to run – otvaranje Emmya 2010

Ovdje nije riječ o emisiji, već o skeču koji je poslužio za otvaranje dodjele Emmy nagrada 2010. godine, no Jimmy je svejedno u glavnoj ulozi, a nekako ne sumnjamo kako je čitav scenarij za skeč njegova ideja. U izvedibi Springsteenove Born tu run pridružili su mu se Tina Fey, Jane Lynch, John Hamm, Betty White, Joel McHale, Glee ekipa, Tim Gunn, te Clarence Clemons na basu.

Slow Jam The News with Barack Obama

Predsjednik SAD-a Barack Obama u više je navrata pookazao kako je prilično kul tip, a ovo nam je jedan od omiljenih. Barack, Fallon i The Rootsi u ovom skeču “slow-jamaju” vijesti, – u prijevodu, predsjednik iznosi ozbiljne političke teme uz glatku glazbenu pozadinu te pošalice voditelja.

Jimmy Fallon & Justin Timberlake – History of Rap

Najbolje smo sačuvali za kraj – ovaj video traje deset minuta i svaki put iznova uspije izmamiti smiješak kad ga pogledamo. Jimmy i genijalni Justin Timberlake izvode rep klasike, usto savršeno plešu, a teško da postoji bolji bend koji ih može pratiti prilikom pjevanja pjesama ovog žanra. Pobijedili su. Sve. Ikada.

TAGOVIbarack obama Jimmy Fallon talk show televizija the roots

Komentiraj