Film i TV

ni radio ni sadio

Aside Banners

Johnny Depp je otkantan s Fantastic Beasts 3, ali će za jednu snimljenu scenu dobiti milijune

Piše , Objavljeno

Johnny Depp je u posljednje vrijeme u drami s bivšom ženom Amber Heard. Samo nekoliko dana nakon što je izgubio tužbu za klevetu protiv britanskog tabloida The Suna, Warner Bros. ga je “zamolio” da podnese ostavku. Depp se složio.

Oko čega se sporio sa The Sunom? Oko zlostavljanja bivše žene Amber Heard.

U serijalu Fantastic Beasts and Where to Find Them, Depp je glumio Gellerta Grindelwalda, a sada će studio morati pronaći zamjenu.

Usprkos podnesenoj ostavci, Depp će ipak dobiti punu plaću. Iznos ima osam znamenki, bojimo se uopće nagađati koliko je to novca. Depp je potpisao tzv. “pay-or-play” ugovor koji jamči isplatu plaće bez obzira što se dogodi s filmom.

Također je otkriveno da je Depp snimio jednu jedinu scenu prije nego je napustio projekt – moguće je da je ovo najbolji omjer zarade i uloženog truda u povijesti kinematografije. Sigurni smo da se Deppu život raspada i da bi radije da nije došlo do ovoga, ali tabloidi mijenjaju naslove kao čarape, uskoro će situacija biti kao sa Seanom Pennom i Madonnom. Pitate se koja situacija? O tom pričamo. A situacija između Deppa i Heardove je kompleksna i ne želimo se uopće uplitati i birati strane, neki ljudi tvrde da je i Heardova bila zlostavljač u vezi, ali ne znamo što se događalo iza zatvorenih vrata. Nije lijepo kad javnost počne kopati po životima. Samo znamo da oboje u ovom trenutku imaju problema na svojim tanjurima.

Što se tiče serijala Fantastic Beasts smještenog u svijet Harryja Pottera – prvi nam je bio sladak i simpatičan, ali s drugim su nas potpuno izgubili. Treći ne bismo gledali ni s Deppom ni bez njega.

TAGOVIfantastic beasts Harry Potter Johnny Depp