Film i TV

boli

Aside Banners

Johnny Knoxville i prijatelji imaju zabavni park – ne vidimo što bi ovdje moglo poći po zlu

Piše , Objavljeno

Ako ste među onima koji su početkom stoljeća pasionirano hvatali epizode Jackassa na MTV-ju ovo je vjerojatno najbliže tome što ćete više ikada moći gledati. Gotovo 20 godina poslije, neka od preostalih poznatih lica franšize i dalje su spremna za besmislene, opasne i morbidne performanse, a u ovom slučaju Johnny Knoxville s prijateljima vodi zabavni park Action Point, kojeg naravno krase zadivljujuće mjere nesigurnosti. Prvi trailer za film je vani, a radi se o komediji s pravim scenarijem i radnjom, iako naravno, ono što je razlikuje od većine drugih filmova iz sličnog miljea su pravi, poprilično bolni stuntovi.

.

Najveći neprijatelj naših junaka u filmu je novi, moderni, konkurentski zabavni park, s više para i boljom opremom, ali i hrpom dosadnih sigurnosnih pravila. Opstanak starosjedioca ovisit će stoga isključivo o iskorištavanju svojih „prednosti“. Najluđe od svega je da je čitava priča oko Action Pointa ustvari napravljena po uzoru na stvarni Action Park u New Jerseyju, koji je 70-ih bio sinonim za najopasnije vratolomije, potpunu anarhiju i česte posjete kola Hitne pomoći.

Action Point je u kinima od lipnja, a osim Knoxvillea tu je od starih lica još i Chris Pontius. Produkcija se kune u duh Jackassa unatoč krnjoj postavi, a Johnny i prijatelji posegnuli su za otprilike svim najluđim što im je palo napamet gledajući u olupine parka kojeg je pregazilo vrijeme. Za snimanja filma Knoxville je uz standardan repertoar ozljeda u jednom trenutku zaradio i ispalo oko pa bi vjerojatno bio red da i mi bacimo svoje u nekoj od klimatiziranih kino dvorana na ljeto.

Autor: Bruno Pušić

TAGOVIaction point film jackass Johnny Knoxville trailer

Komentiraj