Film i TV

muhf?cka

Aside Banners

Jonah Hill prešišao Samuela L. Jacksona po broju psovki u filmskoj povijesti

Piše , Objavljeno

Samuel L. Jackson je ta ćelava glava koja ti se pojavi u glavi kada negdje pročitaš riječ motherf*cker. Ne možeš protiv toga. Ova kompilacija je dovoljan dokaz njegovom doprinosu našim vizualizacijama.

Donedavno je bio prvak psovanja na filmu – uglavnom zbog prirode filmova u kojima se pojavljivao. Da Marvelovi filmovi gdje glumi tajnog agenta Nicka Furyja nisu napravljeni za djecu, sigurni smo da bi i dalje bio na samom vrhu, ali posljednje desetljeće svoje karijere je često bio nešto blaži na ekranu. Ni manje ni više, Jonah Hill ga je preskočio po broju psovki na filmu. Jonah Hill je u filmovima opsovao ukupno 376 puta. To iznosi 22.9 puta na svakih tisuću riječi. Sam Jackson se zaustavio na brojci od 301 psovke na filmu.

Hillovom plasmanu je pomogao The Wolf of Wall Street iz 2013. godine (toliko je već prošlo???) koji je postao i film s najviše psovki u povijesti. Sumnjamo da se u obzir uzimaju trash ostvarenja napravljena direktno za videokazete, ali svatko tko je gledao Scorsesejev film zna da u tom filmu ima jako puno riječi, nekih od njih i pretjeranih. To mu i daje šarm.

TAGOVIjonah hill psovke samuel l jackson