Film i TV

Aside Banners

Justice League dolazi prepravljen, prvi teaser za Snyderovu verziju je tu!

Piše , Objavljeno

U kolovozu ćemo znati puno više o Snyder Cutu, novoj verziji Justice Leaguea u kojoj je priča okvirno ista, ali se priča da je bolje i finije jer ju je radio Zack Snyder, prvi čovjek angažiran da smućka taj film.

Joss Whedon je preuzeo uzde za Justice League nakon što je Snyder odlučio napustiti projekt nakon tragične smrti svoje kćeri, a fanovi nisu oduševljeni konačnim proizvodom zbog neujednačenog tona filma, jadnog zlikovca i još masu ostalih problema.

Sad smo dobili teaser za Snyder Cut koji će izaći na HBOMaxu, HBO-ovoj novoj usluzi.

U teaseru vidimo Wonder Woman i sliku Darkseida, možda najopakijeg zlikovca u cijelom DC svemiru. Da, znamo da DC ima i Joker i Lexa Luthora, ali to su i dalje ljudi. Darkseid je nešto potpuno drugo, ako idemo banalizirati možemo reći da je on DC-jev Thanos. A znaš da nam treba jakih zlikovaca u DC-ju, pogotovo kad je svemoćni Superman na ekranu!

Darkseid je izvorno trebao biti u Justice Leagueu, ali smo na kraju dobili lame-o Steppenwolfa.

Ovaj Snyder Cut je koštao više od 30 milijuna dolara, tek će iduće godine ugledati svjetlo dana, ali u kolovozu ćemo imati priliku svjedočiti DC FanDome eventu gdje ćemo se dokopati još novih informacija i klipova. 22. kolovoza je datum, konvencija je virtualna pa ćemo napokon i mi mali seljaci moći prisustvovati.

TAGOVIhbo Justice League snyder cut