Film i TV

malo motivacije

Pogledajte kako Tom Hardy hardcore trenira za ulogu Venoma!

Piše , Objavljeno

Ovo smo napisali kada smo saznali da je Hardy Venom:

Tom Hardy je već glumio u superjunačkom filmu, teško ga je bilo promašiti kao Banea u Dark Knight Rises gdje je stvarno odradio ulogu za pamćenje.

Ono što slijedi je ostvarenje svih naših dječačkih snova – da se snimi film o Venomu, najdražem nam zlikovcu ikad i to film s kvalitetnim glumcem koji neće biti jadan.

Venom je već jednom uprizoren na velikom ekranu, a Eddie Brocka je glumio Eric (Topher Grace) iz Ludih sedamdesetih pa vam može biti jasno zašto smo bili razočarani s tom ekranizacijom. Ovaj put imamo Tom Hardya u ulozi Eddieja Brocka!!!

Hardy je odlučio pripremati se za ulogu Venoma na najbrutalniji mogući način – baš kao što je to radio i za ulogu u Batmanu i u Warrioru.

Odlučio se napucati najviše što može – iako će u filmu tumačiti izvanzemaljsku zvijer visoku preko 3 metra koja će biti znatno poboljšana CGI efektima i motion-capturing tehnologijom (bar je tako najavio Andy Serkis – znaš tog lika, bog glume CGI likova kao što su Gollum i Cesar iz Planeta majmuna).

Ništa od Orbitreka i trčkaranja po traci za trčanje, Tom Hardy ima odlično prezime jer je uistinu hardcore.

Glumac trenira s MMA borcem Nathanom Jonesom i trenerom Markom Meneom – pet dana tjedno i to MMA, boks, jiu-jitsu i kickboxing.

“Većina ljudi izabere lakši put – ali ne i Tom,” reče Nathan Jones.

Jedva čekamo Venoma u kinima, on je zadnja slamka spasa Sonyu da nastavi raditi filmove povezane sa Spider-Manovim svemirom.

Premijera je 5. listopada, 2018. godine. Ima vremena dotad. Možda mi u znak solidarnosti sa Hardyem dotad stignemo nabiti neku masu. Ili bar skinuti škembu ako ništa drugo.

.

TAGOVIboks film fitness marvel MMA Spider-Man sport superjunaci tom hardy venom

Komentiraj