Film i TV

džabe pantera

Aside Banners

Kakvo iznenađenje: Marvel uploadao animiranu seriju o Black Pantheru, imamo sve epizode

Piše , Objavljeno

Na Youtubeu su sve epizode, ali ih mi imamo sve u jednom članku. Da se ne pogubiš na Youtubeu u related videjima.

Inače nismo fanovi Marvelovih animiranih ostvarenja, ali evo jednog na koje smo potpuno zaboravili. I moramo biti iskreni, znali smo za njega, ali nismo ga gledali jer… eto… nismo fanovi Marvelovih animiranih ostvarenja. Osim Spider-Man i X-Men serija iz devedesetih, ali tada smo bili mladi glodavci kojima je He-Man bio vrhunac animiranog stvaralaštva.

Ponukani uspjehom Black Panthera u kino-dvoranam diljem svijeta, Marvel je uploadao svih šest epizoda animirane serije o Black Pantheru. Nažalost, glazba nije jednako dobra kao glazba iz filma (repani/pjevani soundtrack sastavljao Kendrick Lamar, orkestralni soundtrack napisao Ludwig Goransson), ali je serija zanimljiva.

Prepoznatljiv “poludovršeni” vizualni stil bi vas mogao odbiti, ali to se naziva hibridom stripa i animacije – nama se sviđa jer nam pristaje uz čitav ton serije. Odlični glumci posuđuju glas likovima – Black Panthera tumače glasnice Djimona Honsoua (znaš njega! a glumi i u Čuvarima galaksije jednog od zlikovaca), a tu su i Kerry Washington i Alfie Woodard. Naravno, i Stan Lee je unutra. Kao general Wallace.

U seriji se Black Panther susreće s ljubomorom kad preuzme tron nakon smrti oca, a Klaw pokušava zauzeti Wakandu uz pomoć ludih zlikovaca.

Pogledajte sve epizode, dajte do znanja Marvelu da postoji interes i za njihova animirana ostvarenja.

Taman 120 minuta, kao da gledate film.

Epizoda 1

.

Epizoda 2

.

Epizoda 3

.

Epizoda 4

.

Epizoda 5

.

Epizoda 6

.

Ako ti to nije dosta besplatnog sadržaja – ispod nađi 7 klasičnih filmova koje možeš besplatno pogledati na Youtubeu.

KLIK OVDJE

TAGOVIanimirane serije film internet marvel superjunaci youtube

Komentiraj