Film i TV

kaleidoscope

Aside Banners

Kaleidoscope — novu Netflixovu seriju možete gledati bilo kojim redoslijedom. Ovaj je najbolji

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Netflix se pohvalio inovacijom u svijetu streaminga — serija koju od osam epizoda koju možete gledati bilo kojim redoslijedom i sve bi trebalo imati smisla.

Ime joj je Kaleidoscope, priča je o napetoj pljački, a kroz čitavu seriju se isprepliću likovi i zapleti.

Glavnu ulogu igra omiljeni nam Giancarlo Esposito. On je Leo Pap, lopov koji skuplja kolege kriminalce poput Pokemona u namjeri da opljačka sef i ukrade milijarde.

Ovo nije poput one jedne epizode Black Mirrora gdje možete birati redoslijed radnje, ali možete birati redoslijed epizoda — a svaki redoslijed gledanja pruža nešto drukčije. Jedini problem koji vidimo s ovim? Kojim god redom odgledali seriju, to je jedini put kada ćete ju moći vidjeti po prvi put. Pa zašto onda ne biste seriju pogledali navodno najboljim redoslijedom?

Netflix je poredao epizode po svojoj volji, navodno je taj redoslijed dobar za razvoj likova, ali bi priča mogla patiti.

Što se preporuča?

Početak gledanja s epizodom „Red”, završetak s epizodom „White”. Gotovo svi komentari na koje smo naišli tvrde kako bi se White trebala pogledati posljednja. Biramo vjerovati i mi ćemo seriju gledati ovim redoslijedom.

Red
Yellow
Violet
Green
Orange
Blue
Pink
White

Putem biste trebali otkriti dijelove priče, a i sami možete sudjelovati u sklapanju ove zanimljive slagalice.

TAGOVIgiancarlo esposito kaleidoscope Netflix serije serije 2023 streaming ratovi