Film i TV

daj ga!

Aside Banners

Keanu Reeves odlučio snimiti Matrix 4 nakon što je pročitao “predivan scenarij”

Piše , Objavljeno

Ako je vjerovati onom što je Keanu Reeves rekao Empireu, čini se da nas očekuje vrhunski Matrix nastavak, a poznavajući Keanua, jednu od najpozitivnijih filmskih zvijezda – on nije osoba koja govori stvari koje ne misli, čak i kad promovira vlastite filmove.

Odlučio se vratiti u Matrix “mašineriju” nakon što je pročitao “predivan” scenarij Lane Wachowski.

“Lana Wachowski je napisala predivan scenarij i čudesnu priču koja je rezonirala sa mnom. To je jedini razlog zbog kojeg ovo radim. Raditi opet s njom je jednostavno nevjerojatno.”

Originalnu trilogiju su napisali Lana i Lilly Wachowski, a četvrti dio piše Lana. Keanu Reeves se vraća u ulozi Neoa, a Carrie-Anne Moss je opet u igri kao Trinity. To je sve što smo željeli, pogotovo nakon neujednačenih nastavaka prvog filma.

Carrie-Anne Moss se također odlučila na povratak nakon čitanja scenarija.

“Kad mi je predstavljen na način na koji mi je predstavljen, s nevjerojatnom dubinom, integritetom i umjetničkom kvalitetom, osjetila sam da je ovo dar. Bilo je jako uzbudljivo.”

Na internetu su sredinom veljače isplivale snimke sa seta Matrixa gdje opet vidimo Neoa u dugačkom kaputu.

Uzbuženi smo. Pogotovo nakon ovakvih izjava koji nam ulijevaju nadu i vjeru da “četvorka” nije samo nekreativni pokušaj bogaćenja na staroj slavi.

TAGOVIfilm keanu reeves matrix