Film i TV

wowlverine

Aside Banners

Keanu Reeves želi glumiti Wolverinea – što čekaju ti producenti?

Piše , Objavljeno

Hugh Jackman nam nije bio nešto prenapet kad je tek preuzeo ulogu Wolverinea, ali učinio je tog lika sinonimom za svoj vlastiti lik i pitanje je hoće li se ikada moći otarasiti tog imidža. Teško nam je zamisliti ikog drugog da glumi Wolverinea, ali ako želimo gledati njegove avanture na filmu morat ćemo prigrliti nekog drugog glumca u Wolverineovoj koži jer je Jackman otišao u mirovinu – barem što se tiče najpopularnijeg pripadnika X-Mena.

Stari Logan zna kako se reže

Stari Logan zna kako se reže

Hugh Jackman je odradio Logana i to je to.

Srce je još uvijek slomljeno. Magla svuda oko nas. Ne znamo kako ćemo dalje.

Keanu Reeves je komentirao ranije u karijeri kako bi htio glumiti Wolverinea ili Batmana, a u intervjuu za ScreenGeek su ga podsjetili na to te ga priupitali koga bi radije glumio od ta dva superjunaka.

“Radije bih glumio Wolverinea.”

Da, to je taj citat dovoljan za opravdavanje postojanja ovog članka.

Gdje je taj adamantij da mu izrade kandže?

Ovo bi bilo fantastično. Možda nema glumački raspon kao Jackman, ali Reeves je jedna od najsimpatičnijih hollywoodskih zvijezda i mislimo kako bi se snašao u ovoj ulozi sasvim dobro.

Keanu će dati glas i jednom od likova u nadolazećem nastavku Toy Storyja, a nakon dodatno zacementiranog statusa akcijske zvijezde s John Wickom – nadamo se da će se netko sjetiti ovog momka s Havaja i ponuditi mu ulogu mutanta sa zulufima.

TAGOVIkeanu reeves marvel wolverine X-Men

Komentiraj