Film i TV

ispecite kokice

Aside Banners

Klasični horori Hammer Film Productionsa besplatno na YouTubeu

Fanovi horora i B-filmova, radujte se! Britanska filmska kuća Hammer Film Productions na svom je YouTube kanalu objavila desetke kultnih horor naslova.

Piše , Objavljeno

Filmska kuća Hammer Film iza sebe ima aktivnu povijest, od sredine tridesetih do sedamdesetih godina prošlog stoljeća, kada je definirala žanr britanskog horora, ali nekoliko desetljeća je mirovala, uz manje TV izlete. Prije nekoliko godina, Hammer Film je oživljen, i to zaozbiljno – dovoljan dokaz je ‘The Woman in Black‘, horor sa Danielom Radcliffeom u glavnoj ulozi. Njihov YouTube kanal krcat je trailerima, reportažama sa snimanja, predstavljanjima novih projekata, ali i slavljenja starih ostvarenja, koji su danas žanrovski klasici.

Naslovi poput ‘The Quatermass Xperiment‘ i ‘The Man In Black‘ filmska su lektira za ljubitelje klasičnih horora, a sada su besplatno dostupni na YouTubeu, obnovljeni, u visokoj rezoluciji. Da, tu ćete naći Christophera Leeja u ulozi Drakule, te Petera Cushinga kao doktora Frankensteina, stoga provjerite službeni kanal Hammer Film Productionsa.

Za početak, počastite se klasičnim vampirskim naslovom, ‘Captain Kronos Vampire Hunter‘.

TAGOVIdrakula hammer film horor horror Vampiri

Komentiraj