Film i TV

Aside Banners

Koliko je svaka Marvelova zvijezda zaradila za Avengers: End Game

Piše , Objavljeno

Avengers: End Game srušio je gotovo sve rekorde na kino blagajnama postavši drugi najuspješniji film svih vremena, pa nije iznenađenje i da su sami glumci pobrali lijep dio kolača. No, neki su ipak zaradili malo više od drugih.

Prema Forbesovoj listi najbogatijih svjetskih zvijezda, čak šest glumaca iz Endgamea je ušlo u top 100.

Najbogatiji Avengers je Chris Hemsworth

Na 24. mjestu najsnažniji osvajač je Thorova zvijezda Chris Hemsworth sa 76,4 milijuna dolara – iako se njegova ukupna zarada ne temelji isključivo na Avengers filmovima.

avengers

Iza njega je Robert Downey Jr aka Tony Stark aka Iron Man sa 66 milijuna dolara, a slijedi ga Bradley Cooper  kao Rocket Racoon sa 57 milijuna dolara i Scarlett JohanssonBlack Widow koja je zaradila 56 milijuna dolara. Nakon njih ide Chris Evans kojemu je Captain America donio 43,5 milijuna dolara, dok je Paul Rudd kao Ant-Man zaradio 41 milijun dolara.

Sve nabrojane zvijezde su prilično vrijedne Marvelu što najviše dokazuje činjenica da je svaki uspio potražiti dio profita filma odnosno postotak od zarade, a budući da je film drugi film ikada po zaradi, upravo su ovdje zaradili najveći dio svoga novca.

A ako se pitate zašto se Brie Larson (Kapetan Marvel) i Tom Holland (Spider-Man) ne nalaze na popisu top 100, to je zato što Marvel svojim glumcima nudi angažmane s više filmova koji obično počinju sa sumom od sedam figura. Drugim riječima, još nisu u igri dovoljno dugo.

TAGOVIavengers End game glumci zarada