Film i TV

al solo

Aside Banners

Legendarni glumac je odbio ulogu Han Sola zbog presmiješnog razloga

Piše , Objavljeno

Izvor:

Star Warsi su jedna od najvećih filmskih franšiza u povijesti, a sve je počelo 1977. godine kada je George Lucas svijetu predstavio potpuno novi svijet, ali i pokazao nove granice filma i specijalnih efekata.

Ulogu Han Sola je dobio Harrison Ford koji je nakon filma postao slavan te je postao izrazito tražen glumac. Jedna legendarni glumac se šali kako je Fordu poklonio karijeru.

Al Pacino je odbio ulogu Han Sola. Jer može.

„Odbio sam Ratove zvijezda. Kad sam tek počeo, bio sam novo lice. Znate što se događa kad se proslavite. Svi su mi htjeli dati uloge. Dali bi mi da igram i kraljicu Elizabetu.” izjavio je Pacino na događaju u New Yorku, kako prenosi Variety.

„Dali su mi scenarij koji se zvao ‘Star Wars’. Ponudili su mi hrpu novca. Nisam razumio ništa. Pročitao sam scenarij. Rekao sam da ne mogu to snimiti.”, dodao je.

I tako je Pacino Fordu poklonio karijeru — koji očito ne razumije cijelu famu oko Star Warsa, možda baš kao Pacino nije razumio scenarij. Ford je više puta demonstrirao kako ga ne zanimaju vjerni fanovi Star Warsa. To je mogao biti i Pacino. Pripremite se na sveprisutnost ovog podatka na budućim pub kvizovima.

TAGOVIal pacino film glumac han solo harrison ford legenda star wars