Film i TV

tananananana - betmeeen

Aside Banners

LEGO Batman bi mogao biti najbolji Batman dosad – iako ne voli zagrljaje i skakuće okolo s dječacima

Piše , Objavljeno

Da ste nam prije godinu dana rekli da ćemo više iščekivati Batmana napravljenog od Lego kockica nego čitavu Justice League bandu, rekli bismo vam da se grdno varate i zatvorili bismo vas u arkhamski azil. Nakon što smo vidjeli nekoliko trailera, naša ljubav prema plastičnom Batmanu je itekako narasla i ovo je vjerojatno animirani film kojem se najviše veselimo.

LEGO Batman je oduševio u LEGO filmu, vjerojatno je zato i dugometražni standalone film dobio zeleno svjetlo. Glas mu daje Will Arnett, a i ostatak voiceover ekipe nije za baciti. Ralph Fiennes kao Albert, Billy Dee Williams kao Two Face, Rosario Dawson kao Batgirl i Mariah Carey kao gradonačelnica… Trebamo li reći išta više?

E da… Batmanovog pomoćnika Robina utjelovljuje Michael Cera, a njegovu osobnost možete provjeriti u zadnjoj TV najavi koja je do nas došla zahvaljujući divotnom Twitteru.

Saznali smo da Batman baš i ne voli zagrljaje, ali koga briga – ovo će biti jedna topla superjunačka priča vrijedna gledanja barem jednom godišnje. Nadamo se ne pretopla jer ipak – glavni likovi su napravljeni od plastike.

Ovo je dobra godina za fanove Batmana, za razliku od 2016. kad smo morali vidjeti Batman v Superman i kratko pojavljivanje u Suicide Squadu.

TAGOVIbatman film lego superjunaci

Komentiraj