Film i TV

ščeta

Aside Banners

Lena Headey rekla da je željela bolju smrt za Cersei

Piše , Objavljeno

Gle vamo… Žao nam je. Ako niste dosad pogledali Game of Thrones, zaslužili ste spoilere bez ikakve najave. Nije nam ni stalo do vaših osjećaja, mi smo prošli pakao da u taj kobni ponedjeljak izdržimo na poslu nalete spoilera s Interneta samo kako bismo navečer mogli pogledati zadnju epizodu do kraja. I da… Cersei umre. I da, nije jedina.

Napokon se utišala oluja zvana “razočaravajući završetak GoT-ja” u kojem puno toga nema smisla pa tako ni smrt legendarne Cersei koja je završnu sezonu provela cugajući dobro vino na balkonu dok joj je grad pod opsadom.

Cersei je mogla preživjeti – samo da je stala pet-šest koraka na drugu stranu, tada se na nju ne bi srušilo kamenje i pokopalo ju s bratom. “Bratom”.

Tužan i besmislen kraj za jednog od najvažnijih likova u seriji, a ispada da i Lena Headye koja je glumila samu Cersei isto ne odobrava kraj.

The Guardian ju je pitao za komentar na smrt, a rekla je kako je željela bolju smrt.

“Očito… Sanjaš svoju smrt. U toj seriji možeš završiti na sto načina. I razočarana sam. Mislim da nisu mogli udovoljiti svima. Bez obzira što odlučili napraviti, mislim da nakon toliko uspinjanja je moralo uslijediti nekakvo veliko prizemljenje.”

Suosjećamo, draga Lena, ni ne znaš koliko.

TAGOVIcersei Game of Thrones GOT hbo serije