Film i TV

da da da!

Aside Banners

Leonardo DiCaprio bi – osim Jokera – mogao glumiti i Stana Leeja

Piše , Objavljeno

Ranije ovog mjeseca smo saznali da Warner Bros. pokušava pridobiti Leonarda DiCaprija da glumi Jokera u solo filmu o najopasnijem klaunu (Pennywise iz “Ita” nije blizu Jokeru), a sada su iscurile i vijesti o novom projektu.

Leonardo DiCaprio želi glumiti Stan Leeja, a projekt bi producirao Fox. Na Hasbro konvenciji, Stan Lee je rekao kako je razgovarao s DiCapriom koji iskreno želi odraditi ulogu.

Stan Lee je izjavio za Business Insider sljedeće:

“Vjerovali ili ne, već sam razgovarao s Leonardom DiCapriom. On je moj susjed i razgovarali smo prije nekoliko mjeseci. Rekao je ‘Bilo bi zabavno snimiti vašu priču na ekranu’, a ja sam mu odgovorio ‘Zvat ćemo te na audiciju’. Moramo biti sigurni da on to može odraditi”

Ovo je projekt koji nas iskreno zanima jer je o superjunacima, ali ne direktno i bez specijalnih efekata. Stan Lee je napravio puno za svijet stripa (a i Hollywood mu je bome dužan) pa će biti zanimljivo vidjeti priču o njegovom životu, ali ćemo dobiti i pogled iza kulisa stripovske scene što ne vidimo često na filmu – osim djeliće u fiktivnom “Chasing Amy” Kevina Smitha i “American Splendoru” o Harvey Pekaru.

Joker i Stan Lee su mu moguće uloge, a već je dogovoreno da će Leonardo DiCaprio glumiti jednog drugog Leonarda. Sva sreća nije u pitanju Nindža Kornjača nego renesansni umjetnik i izumitelj Leonardo da Vinci.

TAGOVIfilm leonardo dicaprio marvel stan lee strip

Komentiraj