Film i TV

I Putina i Rasputina

Aside Banners

Leonardo DiCaprio želi glumiti Vladimira Putina

Piše , Objavljeno

Kao da uloge ludih avijatičara, nesebičnih utopljenika, lovca na dijamante, košarkaša, bogataša, ljubavnika, šefova FBI-ja i lovine FBI-ja nisu dovoljne, Leonardo DiCaprio je izrazio veliku želju da glumi aktualnog ruskog predsjednika Vladimira Putina.

leo

Njemački list Welt am Sonntag (naš bauštelski švapski nam kaže da se radi o listu “Svijet na nedjelji”) je prenio ovu zanimljivu izjavu Leonarda DiCaprija, jednog od najvećih glumaca današnjice koji još uvijek nije dobio Oscara. Ponovno će imati šansu sa posljednjim filmom The Revenant, ali ako borba s međedom i uvlačenje u mrtve životinje nisu dovoljni razlozi da se to ne dogodi – možda mu je stvarno posljednja šansa tumačenje sada već legendarnog predsjednika Putina koji je pomalo forestgumpovski pokazao da sve zna i sve može, baš kao i Leonardo koji je i glumac i playboy i aktivist za zaštitu okoliša.

titanic2

Dodao je još:

“Mislim da bi trebalo biti više filmova o ruskoj povijesti jer toliko priča je jednako vrijedno kao i Shakespeare. To je fascinantno za glumca. Lenjin bi također bio zanimljiva uloga. Volio bih glumiti i Rasputina”

Leonardo DiCaprio kao Putin ili Rasputin? Nije važno koji – to bismo odmah gledali.

TAGOVIleonardo dicaprio rusija vladimir putin

Komentiraj