Film i TV

'Zgleda odlično

Aside Banners

Prvi trailer: Looper – Joseph Gordon-Levitt je ubojica iz budućnosti

Joseph Gordon-Levitt je Bruce Willis u novom akcijsko-futurističko-kriminalističkom filmu o plaćenom ubojici koji mora likvidirati samog sebe... iz budućnosti.

Piše , Objavljeno

Izašao je prvi trailer za Looper, nadolazeći film u kojem Gordon-Levitt glumi mladog Willisa, a Willis glumi starog Gordona-Levitta. Film je smješten u dva vremenska razdoblja, 2042. i 2072. godinu, kada je izumljeno putovanje kroz vrijeme, ali zakonom zabranjeno te dostupno samo na crnom tržištu.

JLG glumi plaćenog ubojicu, iliti “Loopera” iz 2042. godine; obavlja ubojstva po narudžbi mafije, koja mu mete “dostavlja” iz 30 godina udaljene budućnosti. Sve je super, fino i krasno, dok mu jednog dana kao meta nije servirana 30 godina starija verzija njega samog. Levitt, šokiran i potresen kada shvaća koliko će oćelaviti, oklijeva te ne izvršava ubojstvo, zbog čega mafija kreće u lov na njega… Dok on lovi samog sebe.

Willisu definitivno nisu strani ni akcijski (Umri muški), ni futuristični (12 majmuna, Peti element), ni mračni, noiroliki filmovi (Sin City), a Gordon-Levitt se posljednjih godina fino penje po holivudskoj ljestvici. Sjećamo se ga kao smotanog tinejdžera-vanzemaljca iz Trećeg kamenčića od Sunca te nedavnih filmova tipa 500 dana ljubavi ili Inceptiona.

Ovo je treći film kojeg režira i piše Rian Johnson (Brick, The Brothers Bloom), s kojim je Levitt već surađivao, a za projekt je dobio ček od 60 milijuna dolara. Emily Blunt i Jeff Daniels u sporednim ulogama zaokružuju impresivnu glumačku postavu.

Sudeći po traileru, koji nagovještava solidnu količinu akcije, jurnjave, pucnjave i mračne budućnosti, mi smo totalno zagrijani za Looper. Doduše, morat ćemo se strpjeti do 28. rujna ove godine, kada je zakazana američka premijera, a pitajboga kad će sletjeti u naša kina.

Evo i službenog postera:

Looper - poster

Looper – poster

TAGOVIakcija bruce willis Emily Blunt film Joseph Gordon-Levitt Looper sf trailer

Komentiraj