Film i TV

hello, wisconsin!

Aside Banners

„Lude sedamdesete” dobile nastavak. U devededesetima. Evo kako izgledaju

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

„Lude sedamdesete” su jedan od najpopularnijih sitcoma svih vremena. Jesu li među najboljima? Čvrsto se usudimo reći da im tamo baš i nema mjesta, ali se ne može ignorirati prilagođenost ovog sitcoma širokoj publici.

Autorima serije „That ’70s Show” se javio Netflix s idejom reboota smještenog u devedesete. Prvi odgovor im je bio jedno debelo „ne”, ali ideja se činila primamljivijom što su više razmišljali. A lockdown i pandemija su im dali prostora za razmišljanje.

Vjerojatno su bili razočarani pokušajem spin-offa nazvanim „That ’80s Show” koji je bio ogroman promašaj, toliki da smo ga stavili na našu listu loših i zaboravljenih spin-offova.

Glavni likovi „Ludih devedesetih” su Red i Kitty koje će opet utjeloviti Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp, a u njihovom podrumu će se odsad skupljati ekipa njihove unuke. Ime unuke je Leia — jer je potpuno logično kako bi Eric Forman izabrao to ime.

Teaser trailer nas nije previše uvjerio u kvalitetu serije, ali dat ćemo joj šansu kada se pojavi na najraširenijem streaming servisu. Epizodu po epizodu.

TAGOVIlude sedamdesete Netflix serije spin-off