Film i TV

dajte joj sve!

Aside Banners

Margot Robbie se ne boji vratolomija i želi jednaku plaću kao i muški kolege!

Piše , Objavljeno

Margot Robbie svi znaju, ukrala je svaku scenu u kojoj se pojavila u Vuku s Wall Streeta, a otad je postala jedna od najvećih glumačkih zvijezda na planetu. Uz rad sa Scorsesejem, dokazala se i radom na klasičnim blockbusterima – u žanru superjunačkih ekranizacija je savršeno odglumila Harley Quinn i postala ikona.

Ponosna je što neke vratolomije izvodi sama, ali je i priznala za britanski Vogue da to nije nimalo bilo lako za njezino tijelo.

Prilikom snimanja Suicidea Squada i Birds of Prey, prošla je pakao.

“Bilo je puno eksplozija i pištolja. Iako su ćorci u pitanju, tijelo reagira kao da su stvarni. Napucaš se adrenalinom.”

Dodala je i kako nije mogla spavati jer joj se tijelo osjećalo kao da je u ratnoj zoni.

Usprkos problemima, svidjelo joj se snimati takve scene i zaljubljena je u vratolomije, scene u kojima preuzima odgovornost sama umjesto da ju prepusti kaskaderskoj dvojnici.

Jasno joj je da akcijski filmovi donose puno novca i ona želi da više žena dobiva takve poslove.

“Želim da više žena piše velike akcijske blockbustere. A i presmiješna je ta prevladavajuća pomisao da žene nisu zainteresirane za akciju. Jesmo.”

Vrlo rado bismo gledali Margot Robbie u svemu, želimo joj raznoliku karijeru kao Samuelu L. Jacksonu gdje će moći demonstrirati svoje dramaturške sposobnosti, ali i mahanje sačmaricom i baseball palicom.

TAGOVIfilm glumica margot robbie