Film i TV

epično

Aside Banners

Mark Hamill podijelio snimku sebe i Harrison Forda s prve zajedničke probe Star Wars scene

Piše , Objavljeno

Na Twitteru je nedavno osvanuo pravi mali, dragocjeni dragulj za sve Star Wars fanove. Naime, profil @larwolf objavio je crno bijeli video u kojem Mark Hamill i Harrison Ford uvježbavaju jednu od prvih zajedničkih scena kao Luke Skywalker i Han Solo.

I jedan i drugi glumac su se ozbiljnije proslavili tek s ovim ulogama kada su 1977. godine prvi put portretirali Lukea Skywalkera i Han Soloa u filmu “Ratovi zvijezda”: Epizoda IV – Nova nada.

Carl Quintanilla, voditelj s CNBC-a je podijelio tweet i pozvao Hamila da prokomentira video.

@HamillHimself iliti Hamil glavom i bradom, prokomentirao je video i otkrio detalje sa snimanja.  Iako na snimci izgledaju skroz prirodno i uigrano, Hamill je otkrio kako su se on i Ford tek tog dana upoznali i da u tom trenutku nisu ni imali cijeli scenarij Ratova zvijezda niti uopće znali o čemu se radi.

“Pitao sam Georgea [Lucasa, redatelja] o kakvom je filmu riječ, (na što je rekao)  “Ajmo samo napraviti to, razgovarat ćemo o tome kasnije “, objavio je Hamill, nadodavši:  “Nikad kasnije o tome nismo razgovarali – jednostavno smo to učinili.”

Na snimci vidimo Skywalkera i Han Sola kako razgovaraju o tome zašto ne mogu pronaći Alderaana. “The empire must’ve gotten hear first”, kaže Hamill. Ford odgovara: “The planet’s totally blown away.”

Pogledavši video i znajući da se ovaj dvojac prvi put u životu vidi i zajedno glumi scenu iz filma o kojem ne znaju ništa, na takav način da se nama čini kao da to čitav život rade, govori sve o tome o kakvim se glumčinama radi.

Mnogi fanovi su u komentarima brzo pohvalili glumce, napisavši: “Jedan od najboljih izbora glumaca ikada.” Drugi je dodao: “Svaki put kad gledam ovaj video, očaran sam koliko ste dobro ownali likove već tada.”

TAGOVIgeorge lucas harrison ford mark hamill star wars