Film i TV

marky mark roka

Aside Banners

Mark Wahlberg šamara Post Malonea u traileru za novu Netflixovu akcijsku komediju

Piše , Objavljeno

Netflix se ozbiljno baca u originalni sadržaj, a posebno nas veseli grananje u akcijskom smjeru jer nam opako fali dobrih starih akcijskih komedija na kojima smo odrasli. Okej, imali su Michael Bayov 6 Underground koji nam uopće nije sjeo, ali Spenser Confidential nam izgleda good kind of jeftino i obećavajuće. Trebaju nam te buddy buddy akcijske komedije s duhom starog Smrtonosnog oružja.

Peter Berg je iza scenarija i režije, a znamo koliko lik voli Marka Wahlberga. Marky Mark glumi Spensera, policajca kojem su smjestili i bacili ga u zatvor jer je htio uhvatiti zlikovce – ulični ološ, pokvarene kolege policajce i korumpirane političke dužnosnike. Napokon mu ističe kazna, on izlazi iz zatvora, mudri Alan Arkin ga čeka vani, a ima i cimera. Cimer mu je nitko drugi nego Winston Duke, jedan od obećavajućih glumaca koji nam je sjeo i kao Mbatu u Black Pantheru, ali i kao glava obitelji u US.

Glazbena zvijezda Post Malone je u zatvoru, a nekadašnji reper Marky Mark ga časti bacanjem i šamaranjem, zanimljivo je vidjeti sraz starih i mladih “hip hop” snaga. Samo to je dovoljan razlog da odgledamo cijeli film.

Drago nam je da je Netflix uskočio u distribuciju ovakvih djela jer publike za njih ima, ali pored prekrcanih kino rasporeda sa superjunačkim blockbusterima nemaju šanse zaraditi dovoljno da se žanr održi u kino-distribuciji. Hvala Netflikše, ipak te nećemo još otkazati.

Film izlazi 6. ožujka. Nije baš da čekamo napeti kao puška, ali ćemo kliknuti play čim nam se pojavi na Netflixovom homescreenu.

TAGOVIakcijska komedija mark wahlberg Netflix Post Malone