Film i TV

marvel horor?

Aside Banners

Marvel radi prvi horor film? Pogledaj trailer za ‘The New Mutants’

Piše , Objavljeno

Ovo je jedinstvena i originalna priča koja nas uvodi u potpuno novi svijet X-mena, drugačija od bilo koje priče iz Marvelovog svijeta. Ovo je mix različitih žanrova. Ton je iznenađujuć, žanr je neočekivan, radnja je misteriozna i uznemirujuća.

Film NOVI MUTANTI je priča o pet mladih ljudi s opasnim sposobnostima koji se drže pod zaštitom na tajnoj lokaciji protiv njihove volje. Svaki od njih nosi teret tajanstvene prošlosti i moći koju ne mogu kontrolirati. Kad shvate da su “pod zaštitom” u još većoj opasnosti, i bivaju progonjeni od nadnaravnog zla, njihovi najveći strahovi će se ostvariti.

Serija Marvelovih stripova Novi mutanti se prvi puta pojavila 1982. godine. Novi mutanti su bili mladi studenti škole za nadarene profesora Charlesa Xaviera, jako slični originalnim X-men stripovima. Čini se pak da će ovi mladi mutanti biti dio mračne ustanove gdje ih drže u ćelijama i nad njima vrše istraživanja.

Pogledaj trailer:

Film NOVI MUTANTI je temeljen na stripovima Chrisa Claremonta i Boba McLeoda. Redatelj je Josh Boone (Fault in Our Stars) i mogla bi ovo biti zanimljiva vožnja s tinejdžerima za volanom.

novi mutanti marvel

U glavnim ulogama su Anya Taylor-Joy kao Illyana Rasputin / Magik, Maisie Williams kao Rahne Sinclair / Wolfsbane, Charlie Heaton kao Sam Guthrie / Cannonball, Alice Braga kao Dr. Cecilia Reyes, Henry Zaga kao Roberto da Costa / Sunspot, i Blu Hunt kao Danielle Moonstar / Mirage.

NOVI MUTANTI, u distribuciji Blitza, u kina stižu u travnju 2018. godine.

TAGOVIfilm horor marvel new mutants superjunaci X-Men

Komentiraj