Film i TV

jitters

Aside Banners

Marvel za vrijeme Super Bowla izbacio dva nabrijana TV spota za Avengerse i Captain Marvel

Piše , Objavljeno

Ove godine dolaze dva važna filma za Marvel svemir – Captain Marvel kao vjerojatno najjači superjunak od svih Marvelovih uzdanica koje smo dosad upoznali te Avengers: Endgame kao nastavak priče i možda zaključna etapa Marvelovog filmskog razvoja – barem ovog story archa.

Brie Larson ćemo gledati kao Captain Marvel, a ona se za ovu ulogu dovela u formu života iako će se i dalje naći zlobnici koji će reći kako Brie ima karizmu sira s plemenitom plijesni. Već smo pogledali neke trailere vezane za ovaj film, ali sada smo dobili nabrijani TV teaser koji nam je možda i najbolji od svih dosadašnjih promotivnih video materijala jer nam se ne otkriva previše priče, a vidimo puno akcije.

.

Čekamo neko kvalitetno objašnjenje kojim ćemo nahraniti znatiželju i odgovoriti na pitanja koja nam se roje u glavi. Zašto Captain Marvel nije pomogla Avengersima u nijednoj bitki dosad, poglavito u ovoj s Thanosom? Što će joj irokeza na outfitu? Koliko će devedesete biti kvalitetno portretirane u ovom filmu?

Avengersi isto svoj trailer imaju

Avengersi, barem oni koji su ostali na ovom planetu nakon što je Thanos pucnuo prstima, nose se s tragedijom neviđenih razmjera u kojoj su izgubili voljene. Najmoćniji junaci se udružuju i pokušat će poništiti sva Thanosova nedjela.

U traileru nema puno toga, ali dovoljno da se u suzama još jednom sjetimo nestajanja brojnih faca do kojih nam je stalo.

.

Vjerujete li da su neki Marvelovi superjunaci stvarno mrtvi? Teško ćemo se pomiriti s tim ako je to stvarno istina, ali s obzirom na to da poznajemo materijale bazirane na stripovima – čekamo neko ludo objašnenje i spektakularan povratak svih ljudi koje smo izgubili.

Nakon ovog filma vjerojatno više nećemo gledati Iron Mana i Captaina Americu – Robert Downey Jr. i Chris Evans idu u zasluženu Marvel mirovinu jer im ugovori ističu. Naravno, moguće da će ih i produžiti, ali je pitanje koliko će biti voljni s obzirom da već jako dugo su posvećeni Marvel studijima.

TAGOVIavengers blockbuster Captain America captain marvel film iron man marvel superjunaci trailer

Komentiraj