Film i TV

tako je dobro vidjeti te opet

Banner 300

Marvelov negativac rođen u Hrvatskoj se vratio u novom hitu. Pogledaj trailer za ‘Shang-Chija’

Piše , Objavljeno

Izvor: Autorska / Marvel

Marvel zna što radi. I tako već godinama. Sada su nam odlučili podariti još jednog manje poznatog lika iz stripova i pretvoriti ga u zvijezdu. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings je kino-početak četvrte faze Marvelovog Cinematic Universea, a sada smo dobili i novi trailer.

Shang-Chi će odjednom dobiti na popularnosti, a stari primjerci stripa će itekako dobiti na cijeni nakon Marvelove ekranizacije. Ulogu Shang-Chija je dobio Simu Liu, a film će doživjeti premijeru 3. rujna.

Na samom kraju trailera možemo vidjeti i povratak Abominationa.

Abomination je zlikovac kojeg uglavnom znamo kao Hulkovog neprijatelja čije je pravo ime Emil Blonsky. Ako pitaš strip-stručnjake, reći će ti da je KGB-ov tajni agent Blonsky rođen u Zagrebu, za vrijeme tadašnje Jugoslavije, a posljednji put smo ga na ekranu gledali u The Incredible Hulku s Edwardom Nortonom iz 2008. Godine. Tamo ga je glumio Tim Roth, a hoćemo li Rotha vidjeti i u Shang-Chiju – pitanje je na čiji odgovor ćemo morati sačekati.

Događaji u filmu se događaju gotovo istovremeno kada i radnja iz serija WandaVision i The Falcon and the Winter Soldier pa možemo očekivati gomilu easter eggova.

Prije Shang-Chija u kina stiže i Black Widow, koja premijeru ima 9. srpnja, ali je film toliko puta odgađan da ga ni ne računamo u ovoj novoj fazi MCU-a, a radnja filma se događa čak i prije Infinity Wara.

Ako ti nije dosta superjunaka i antijunaka iz naših krajeva, pročitaj ovaj članak o porijeklu Scarlet Witch.

TAGOVImarvel mcu shang chi superjunaci